2012. február 27., hétfő

Agymenők jellemek a DnD-ben

A különböző szereplők D&D jellemstruktúrába igazítása rovatunk legutóbb a Dr. Who-t vette górcső alá.

Most nézzük a The Big Bang Theory című sorozat szereplőit!


2012. február 21., kedd

Posztajánló: Lemil a különleges tűzfegyverekről

Új sorozat indul, melyben más blogok olyan írásait ajánlom mindenki figyelmébe, ami valami miatt érdekes lehet a Really Old Boyz olvasóinak is.

A Lemil blogon (Had- és rendvédelem-história kicsit másképp) jelent meg a különleges tűzfegyverekről szóló bejegyzés. A WH40K rajongóknak érdekes lehet, hogy már elkezdődött a "technológia sötét kora", ugyanis a sínágyú, a lézerfegyver vagy az autómata sörétes már most is létező fegyverek.

Jó olvasást!

2012. február 16., csütörtök

Szöges dobókockák

Kibújt a szög a zsákból.
Valami szöget ütött a fejembe: szinte mindegyik szerepjátékhoz használunk dobókockákat, de szintén leszögezhetjük, hogy szíve mélyén mindenki szeretné, ha az ő karaktere jobb lenne, mint a többi játékosé.

2012. február 10., péntek

Narvani Krónika II.

Ynev legkevésbé híres zsoldoscsapata, a néhai Lord Arios Szabad Kompániája. Életben maradt tagjai (Hadnagy, Patikárius, Szentfazék, Rókafül és Kofa) a Quirron-tenger déli partján, Narvanban lelepleztek egy összeesküvést és a nap hősei lettek. Jól megérdemelt nyugdíjas éveiket azonban nem tölthetik a festői kisvárosban: a RED különítmény hamarosan újabb kalandokba bonyolódik. 
A Zászlóháború már küszöbön, de a legtöbb ember nem a nagypolitikával, hanem a saját túlélésével van elfoglalva. Patikárius naplója folytatódik...

2012. február 3., péntek